in

Revolutia El Clasico din spatele portilor inchise! Experienta digitala de neegalat

O mare drama! Sa vezi gol “Camp Nou” la un El Clasico… parca-i film de groaza! Derby-ul dintre Barcelona si Real Madrid, cel mai urmarit meci din fotbalul mondial, va avea o noua imagine – tehnologia va incerca sa stearga dezamagirea creata de Covid-19!   

La Liga a mutat repede, in plina pandemie. Conform “Goal.com”, forul spaniol a dezvoltat strategia #BackToWin prin care sa aduca fotbalul din Primera Division alaturi de suporteri, intr-un format revolutionar!

La Liga s-a asigurat ca fanii de pe Mapamond vor putea sa se intalneasca in continuare pentru a viziona cel mai mare show de fotbal. Peste 100 de evenimente tematice El Clasico vor fi organizate in intrega lume: de la o vizionare publica in Shanghai cu 700 de suporteri, la petreceri cu fani, pe covoare rosii, in Dubai, Vietnam, Africa de Sud, Nigeria, Kenya, Senegal, Marea Britanie, Statele Unite, India, Australia, Columbia si Tadjikistan si pana la spectacole drive-in in Argentina, Mexic, Columbia si Ecuador!

Evenimentul La Liga promite o transmisie incredibila, plus o experienta digitala de poveste. Indiferent de locatie, se presupune ca meciul de pe “Camp Nou” va avea un public de 650 de milioane de telespectatori. Pe baza inteligentei artificiale si a realitatii augmentata de ultima generatie, fanii vor beneficia de un spectacol de imagine de neegalat.

La Liga va difuza pe 22 de canale de socializare continut media de anvergura, pe baza imaginilor culese de camerele aeriene si drone, de la precedentele meciuri. S-a creat chiar un Fan Zone virtual, de unde suporterii isi pot achizitiona echipamentul celor doua mari rivale!  

Alo! La Liga nu a uitat telefonul mobil! Pe durata meciului va fi lansat jocul “Score Words La Liga”, care va oferi provocari distractive si un joc online. Pe scurt, suporterii vor avea doua ferestre pe telefon: pe una vor vedea partida de la Barcelona, iar pe cealalta vor avea engagement referitor la istoria El Clasico!

Scris de Ultima Faza

O femeie a prins cel mai mare ton din lume: 411 de kilograme

Messi este inegalabil in El Clasico! Dar mai alearga dupa doua recorduri!