in

Razvan Lucescu: “Steaua e numai una!” Ce spune despre FCSB vs Steaua

Razvan Lucescu a vorbit despre situatia in care se afla fostii sai adversari din perioada Uefantastica, cand Rapidul antrenat de el a fost eliminat in sferturile Cupei UEFA de FCSB, pe atunci purtand numele de Steaua ilegal, dupa cum au decis instantele. Pentru Razvan Lucescu situtia este clara in ciuda proceselor care au avut si au loc intre cele doua parti.

“Steaua este una singura, nu pot fi mai multe. Chiar daca vor altii sa faca taraboi, sa creeze scandaluri, sa isi apere interesele personale, Steaua ramane una. Iar aceasta echipa de acum, FCSB, este Steaua.

Nu stiu ce sa zic despre domnul Becali, n-am avut prilejul sa lucrez cu el. Dar am trecut prin alte experiente foarte interesante si toti patronii m-au ajutat sa evoluez. Mi-am spus ca daca sunt acolo sa lucrez cu ei, trebuie sa gasesc variantele care sa ma duca spre victorie. Toate experientele m-au ajutat sa trec peste frustrari, critici deosebite, m-au intarit. 

Am avut patroni care schimbau 3-4 antrenori pe an. Castigam meciuri acasa cu 3-0 sau ne calificam in finala Cupei si aveam sedinte dupa 1 noaptea. Cu domnul Neculae de la Brasov, Copos, Ivan Savvidis” a spus Razvan Lucescu la ProX

Scris de Ultima Faza

“Intelegem situatia, dar stim cine e cel mai bun” Reactia Barcelonei la anularea Balonului de Aur in 2020

“Chiar daca Zidane nu-l vrea, Bale are inca 2 ani de contract si nu pleaca nicaieri!”