in

Presa din Italia anunță că e gata! Suarez, coleg cu Ronaldo la Juventus! Salariu fabulos pentru uruguayan

BARCELONA, SPAIN - OCTOBER 06: Luis Suarez of FC Barcelona looks on during the Liga match between FC Barcelona and Sevilla FC at Camp Nou on October 06, 2019 in Barcelona, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Gazzetta dello Sport anunță că Luis Suarez va semna cu Juventus cât de curând. După ce Ronald Koeman l-a anunțat că nu se bazează pe el pentru noul sezon, atacantul Barcelonei nu a stat pe gânduri și a dat curs discuțiilor. Suarez va pleca liber de contract de pe Camp Nou.

CITEȘTE ȘI „Nu mai e cale de întors! Messi pleacă!” Anunțul venit de la Barcelona

Deși a avut oferte și de la Ajax, Leicester sau San Lorenzo, italienii scriu că Luis Suarez va semna cu Juventus Torino și va fi coleg cu Cristiano Ronaldo în atacul bianconerilor.

10 milioane de euro pe sezon va primi atacantul, exact cât avea și la Barcelona. Președintele lui Juventus, Pavel Nedved a avut o întâlnire cu reprezentații atacantului și au pus la punct ultimele detalii.

Andrea Pirlo își caută atacant după ce l-a anunțat pe Higuain că nu intră în planurile sale și se pare că Suarez este alesul italianului.

CITEȘTE ȘI Destinație surpriză pentru Higuain! Cine a pornit discuțiile cu atacantul lui Juventus

Suarez a venit la Barcelona de la Liverpool în 2-14 pentru 81 de milioane de euro. În cei 6 ani pe Nou Camp, a îmbrăcat tricoul Barcelonei în 283 de meciuri, a marcat de 198 ori și a oferit 109 assist-uri.

Scris de Ultima Faza

Ultimul as din mâneca Barcelonei! Cum vrea să-l facă pe Messi să se râzgândească în privința plecării

Hagi si blestemul nord-irlandez. Capitan in premiera la drama de pe “23 August”