in

Pierde meciul cu PSG din Ligă din cauza unei drame! De ce a dispărut Ilicic din echipa Atalantei

Josip Ilicic a lipsit în ultimele șase meciuri ale Atalantei. Mijlocașul a jucat ultima dată pentru echipa sa contra lui Juventus, pe pe 11 iulie. Oficial, este accidentat, apoi Gasperini a spus că l-a învoit pentru rezolvarea unor probleme personale.

Corriere dela Sera scrie însă că mijlocașul de 32 de ani s-a certat cu soția și nu se mai poate concentra la fotbal. Se pare însă că problemele lui Ilicic sunt foarte serioase și fotbalistul ar suferi o depresie. “Josip s-ar fi certat cu nevasta şi acum nu se poate concentra deloc la fotbal, randamentul său fizic, dar mai ales mental, fiind grav afectate” scrie sursa citată. Presa din Italia a dezvăluit că la întoarcerea în Slovenia, Ilicic a găsit-o pe soția sa cu un alt bărbat și atunci au început problemele pentru el. Ilicic s-ar gândi chiar la retragere, acum când se află la cel mai bun sezon al său. În 34 de meciuri în acest sezon, are 21 de goluri și nouă assist-uri.

Ilicic și soția sa

Ilicic e un jucător fundamental pentru noi şi a făcut o stagiune imensă. Echipa îl va suplini însă, la fel cum a făcut-o când a lipsit Zapata. Îi avem pregătiţi pe Gomez, Pasalic şi Malinovskyi.

Gian Piero Gasperini, antrenor Atalanta

Pentru Atalanta este o situație foarte grea, mai ales că urmează meciul din sferturile Ligii Campionilor contra lui PSG, iar pe lângă acest meci, Ilicic ar putea rata și începutul sezonului următor din Serie A.

Atalanta a fost revelația anului atât în Serie A, cât și în Liga Campionilor. Este la al treilea sezon la rând când trupa lui Gasperini are cel mai bun atac din Italia și a terminat pe 3 după Juventus și Inter, în timp ce în Liga Cammpionilor, după 3 meciuri nu avea niciun punct, iar acum se pregătesc de sfertul cu echipa lui Neymar!

Scris de Ultima Faza

Zlatan a castigat Serie A… post-Covid!

Imagine emoționantă cu fotbalistul Milanului în lacrimi! Ce s-a întâmplat pe San Siro și paralela cu Iniesta