in

Ozil, lăsat în afara lotului, o amenință pe Arsenal!

Lăsat în afara lotului de 25 de Mikel Arteta pentru meciurile lui Arsenal din Premier League, campionul mondial cu Germania Mesut Ozil mai primește o palmă de la echipa pentru care evoluează de opt ani.

Ozil e printre cei 25 de jucători cu cele mai multe pase decisive din ultimii 20 de ani

După tratamentul care i s-a aplicat în ultimele luni, Ozil a avut azi prima reacție, conform Evening Standard.

“E un mesaj dificil pe care trebuie să-l scriu pentru fanii lui Arsenal. Sunt total dezamăgit de faptul că nu am fost inclus în lotul pe care Arsenal l-a înregistrat. De când am semnat prelungirea contractului în 2018, am dat dovadă de loialitate față de acest club, dar am sesizat că nu e și un sentiment reciproc din partea clubului față de mine.

Am încercat în fiecare săptămână să mă antrenez în speranța că voi primi o șansă, am încercat să-mi păstrez un tonus bun. Din acest motiv nu am avut nicio reacție până acum. Înainte să se declanșeze criza provocată de coronavirus, am stat de vorbă cu Arteta, am ajuns la un numitor comun și am sperat că se vor îndrepta lucrurile.

Lucrurile s-au schimbat apoi. Nu mi s-a mai dat voie să mă antrenez cu echipa. Ce pot să mai spun!? Am mulți prieteni în echipă și în oraș. Nu voi lăsa să se termine așa acest al optulea meu sezon la Arsenal!”, a scris Ozil, pe Instagram.

Scris de Ultima Faza

Playlist de campioană olimpică! Ce muzică ascultă Cătălina Ponor

O femeie a prins cel mai mare ton din lume: 411 de kilograme