in

Messi, paranormal! Doar un gol din ultimele 50 de incercari!

Sursa foto: Getty Images

Lionel Messi si-a pierdut cadenta! Pe langa faptul ca in actualul sezon a marcat trei goluri doar de la punctul cu var, starul Barcelonei ne arata ca nu mai stie sa inscrie din lovituri libere!

Sursa foto: Getty Images

In aceasta editie a avut zece incercari din afara careului, dar in zadar. A inregistrat trei executii extraordinare, dar doua au fost salvate de portarii Courtois (Real Madrid) si Pacheco (Alaves), iar o alta lovitura a nimerit bara portii lui Getafe.

Cu siguranta, va veni ziua in care capitanul blaugrana va sparge gheata. Dar, cu siguranta, trebuie sa-si puna un semn de intrebare – a marcat o singura data din lovitura libera in ultimele 50 de incercari! Extrem de slab pentru un jucator care are un procentaj de reusita de peste 10%!

In total, are 47 de reusite de acest gen pentru echipa catalana. Din 9 noiembrie 2019, cand a marcat o “dubla” din lovituri libere – in meciul castigat cu 4-1 in fata celor de la Celta Vigo, a mai reusit doar golul din ziua in care Real Madrid s-a proclamat campioana Spaniei:

16 iulie 2020, Primera Division: Barcelona – Osasuna 1-2

Sursa foto: Reuters

Chiar daca a ramas “tacut” la reusitele din lovituri libere, sud-americanul il conduce in clasamentul golurilor pentru echipele de club pe adversarul sau traditional, Cristiano Ronaldo. La general, incluzand aici si echipele nationale, lusitanul are un usor avantaj: 56 – 53.

Golurile din lovituri libere pentru cluburi

Lionel Messi – 47

Club: Barcelona

Cristiano Ronaldo – 46

Cluburi: Manchester United – 13 / Real Madrid – 32 / Juventus – 1

Scris de Ultima Faza

CFR Cluj, egala Barcelonei intr-un top incredibil! Doar Liverpool ii este superioara!

Trucul unui penalty care a impartit lumea fotbalului!