in

Messi i-a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo!

Sursa foto: Reuters

Lionel Messi continua sa doboare bariere! ”Dubla” reusita in partida dintre Barcelona si Getafe, scor 5-2, l-a propulsat la cota 25 de goluri in actualul sezon din Primera Division. Cu aceasta performanta, argentinianul a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo – cei doi sunt singurii fotbalisti din istorie care au marcat cel putin 25 de goluri intr-o singura editie de campionat in 12 editii diferite, in cele mai tari cinci ligi ale Europei!

CITESTE SI: Messi a sarit de 30 de goluri marcate pentru al 13-lea sezon consecutiv!

CITESTE SI: TOP 7 – Cele mai frumoase goluri marcate in sferturile de finala UEFA Champions League incepand cu 2009

Cei doi jucatori care au in palmares un total de 11 Baloane de Aur au cate 25 de goluri marcate in actualul sezon din Serie A, respectiv Primera Division. Exista insa si o diferenta: capitanul Barcelonei a reusit aceasta performanta in 12 sezoane consecutive!

CITESTE SI: TOP 11 Barcelona – Coechipierii alaturi de care Messi a fost implicat in cele mai multe goluri

Dupa ce a castigat primul Balon de Aur din cariera (2008), Cristiano Ronaldo a avut un sezon mai putin stralucit pe ”Old Trafford”. In editia 2008/09 din Premier League, portughezul a marcat doar 18 goluri in 33 de jocuri pentru Manchester United. Astfel, CR7 a ratat sansa de a avea in acest moment 13 sezoane consecutive cu minimum 25 de goluri reusite in campionatele din Anglia, Spania si Italia.

Scris de Ultima Faza

Tanase a egalat recordul lui Rusescu!

Sindromul ”Stiinta” pentru CFR! Oltenii, zmei la Cluj, mielusei la Bucuresti