in

Lucescu si lovitura Kung Fu. Drumul de la “Am fost in vestiar la Sevilla!” la “Daca nu eram eu, Steaua nu castiga Cupa Campionilor!”

Mircea Lucescu nu s-a ascuns niciodata: a fost stelist in copilarie! Viata l-a facut sa devina dinamovist si, implicit, un mare rival al clubului din Ghencea. Nu este nicio problema. Istoria fotbalului romanesc si mondial consemneaza mii de cazuri similare.

Cand Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni, Lucescu era antrenor la Dinamo si, totodata, selectioner. A vazut pe viu marea victorie de pe “Ramon Sanchez Pizjuan”.

Hai intr-o mica excursie sa vedem cum a trait Mircea Lucescu momentul de succes avut de stelisti in ’86!  

Anul 2008

Declaratii Tudorel Stoica, capitanul Stelei din anii ’80, despre Lucescu:

  • “Este frustrat ca nu a antrenat niciodata Steaua, asta a fost oful vietii lui!”
  • “Si stiti ce nu inteleg eu? Ce cauta Mircea Lucescu in vestiarul Stelei, la Sevilla, sa ne felicite, dupa ce am castigat Cupa Campionilor Europeni!”

Ziarul “Cancan”

Declaratie Valentin Ceausescu :

  • “Da, Lucescu a sarbatorit in vestiar, la Sevilla!”

Ziarul “Cancan”

Anul 2014

Declaratie Mircea Lucescu:

  • “Acum, nu ca vreau sa ma dau mare, sa ma laud, dar daca nu se intampla ca eu sa preiau Dinamo si sa creez imediat o stare de disputa si de concurenta teribila cu Steaua, daca nu faceam acest lucru, Steaua 100% nu castiga Cupa Campionilor!”

DigiSport TV 

Anul 2015

Declaratii Mircea Lucescu:

  • “Fusesem in cabina Stelei, dupa semifinala cu Anderlecht, 3-0, sa-i imbratisez pe jucatori. Au sarbatorit calificarea la hotel Bucuresti, unde m-au invitat si pe mine Balint si Hagi. La finala n-am mers insa cu echipa, ci intr-un alt avion, cu suporterii”
  • “Dupa partida, am fost in vestiar la Steaua, sa-i felicit pe baieti”
  • “La Bucuresti, m-am dus repede acasa, mi-am luat masina si am apucat-o spre aeroport pentru sosirea echipei. N-am mai ajuns la Otopeni, pentru ca au inceput unii sa strige impotriva mea cand m-au recunoscut pe drum si am preferat sa ma intorc. Din pacate, nu stim sa ne bucuram. Succesul unuia inseamna umilinta altuia”.

Ziarul “Gazeta sporturilor”

Scris de Ultima Faza

Când se deschid barurile în România. Sunt 3 etape

Iordanescu, tatal si fiul. “Am pus mana pe ecran! Mi-a ramas imaginea cu arbitrul care ii controla crampoanele”