in

Lewa, Mane și alte nume uriașe pe lista lui Manchester United! Ce s-a întâmplat la negocieri

Louis Van Gaal a fost antrenorul lui United între 2014 și 2016. Antrenorul olandez a spus într-un interviu recent pentru FourFourTwo că a încercat să transfere câțiva fotbaliști de top la United, dar a conducerea clubului a eșuat la negocieri.

“L-am vrut neapărat pe Lewandowski, dar, când am înțeles că nu se poate face transferul, m-am reorientat spre Higuain. Înainte să semnez, am vorbit cu boardul și despre Neymar, dar mi s-a zis că e imposibil. Dacă ești United, trebuie să te gândești la scară mare, pe lângă numele jucătorilor trebuie să analizezi totul și din punct de vedere al marketingului, astfel de jucători îți vând tricouri. Am încercat, fără succes, să îi transfer și pe Sadio Mane și Riyad Mahrez. Thomas Muller a fost și el pe lista mea, iar ca mijlocaș l-am dorit pe N’Golo Kante. În apărare îi voiam pe Sergio Ramos și Mats Hummels, mai ales că defensiva noastră trebuia reconstruită. Aceasta a fost lista mea, dar nu am putut aduce pe nimeni. Nu știu exact de ce, nu am fost implicat în negocieri, evident”, a spus Van Gaal pentru FourFourTwo.

CITESTE SI „E omul potrivit pentru reconstrucția Barcelonei.” Florin Gardoș, despre fostul său antrenor, Ronald Koeman

Conducerea clubului nu a reuși să aducă jucători nici măcar de la Leicester.

“După ce am plecat de pe Old Trafford, Mahrez și Kante au ajuns la City, respectiv Chelsea. Dar United nu a putut să îi transfere, mi s-a părut ciudat”, a mai spus antrenorul pentru sursa citată.

Scris de Ultima Faza

“E omul potrivit pentru reconstrucția Barcelonei.” Florin Gardoș, despre fostul său antrenor, Ronald Koeman

Ronaldinho zâmbește din nou! Liber după 5 luni de arest domiciliar!