in

“La Galatasaray traiesti cu mandria numarului 10, e un tricou special!”

Gheorghe Hagi ramane “rege” la Galatasaray! Orice suporter ii stie numele, indiferent de varsta. Romanul a primit un nou mesaj de dragoste… din Italia!

“Galatasaray? Este pasiunea venita de la tatal meu, de la intreaga familie. La Galatasaray traiesti cu mandria numarului 10, este un tricou special! Vreau sa fiu mare ca Hagi! Sper ca intr-o zi se va intampla, de ce nu?” – Hakan Calhanoglu, fotbalistul cu numarul 10 de la AC Milan, pentru BeIN Sports

Fotbalistul Gheorghe Hagi la Galatasaray:

  • 178 de meciuri
  • 70 de goluri
  • 62 de pase decisive
  • Trofee:  4 campionate ale Turciei / 2 Cupe ale Turciei / 2 Supercupe ale Turciei / Cupa UEFA / Supercupa Europei

Calhanoglu a avut oferta in iarna de la Galatasaray, dar, probabil, viitorul lui inca este legat de AC Milan. Mijlocasul turc a lansat insa o ipoteza pentru finalul de cariera a lui Zlatan Ibrahimovic.

Sursa foto: Getty Images

“Este vedeta noastra! Ne ajuta in toate aspectele: experienta, ambitie, mentalitate. Toti il percep pentru ego-ul sau imens. Cred ca nu are asa ceva, este un om care se face util. Daca va ajunge in Turcia, la Galatasaray? Culoarea nationalei sale este galbenul. E posibil sa-mi spuna: Ai spus galben! Nu pot da informatii suplimentare”, a spus Calhanoglu, pentru BeIN Sports.  

Scris de Ultima Faza

Jadon Sancho sparge recorduri!

Iti imaginezi frumusetea unei echipe cu Zidane, Pirlo si Kaka? Priveste-o!