in

Intrecere nebuna pentru premiul “Fotbalistul anului” Fanii FCSB s-au mobilizat dupa ce un jucator surpriza era pe primul loc

Prosport a lanasat o ancheta in cadrul Premiilor Prosport si a invitat cititorii sa voteze fotbalistul anului. In perioada 1 – 27 decembrie, cei din redactia ProSport, sportivi si conducatori,dar si fanii, voteaza impreuna laureatii anului 2020.

CITESTE SI Lumini si umbre. Ce s-a intamplat cu FCSB cand a fost lidera dupa primele 11 etape?

Secțiunea „Fotbalistul român al anului” are nume grele anul acesta. Unul dintre cei mai importanți jucători care a reprezentat țara noastră în 2020 a fost Ciprian Tătărușanu, care a prins un transfer de senzație la AC Milan, iar de curând s-a retras de la naționala României. Ștefan Radu continuă și el evoluțiile foarte bune la Lazio, în timp ce tinerii fotbaliști de la U21 au reușit să scrie o nouă pagină de istorie pentru fotbalul românesc, după ce s-au calificat la Campionatul European U21 de anul viitor.

CITESTE SI Magnific! FCSB, 31 de goluri. Dar nu a batut recordul!

Intrat într-un con de umbră la începutul anului în tricoul lui Ajax, Răzvan Marin a renăscut odată cu transferul la Cagliari, în Serie A. O surpriză plăcută ăentru fotbalul nostru e reprezentată de „pictorul” Eric Bicfalvi, care a ajuns la 32 de ani, dar parcă e ca vinul: devine mai bun odată cu vârsta. Acesta a marcat pe bandă rulantă pentru Ural, dar și pentru naționala României.

CITESTE SI Cum arată cel mai bun prim “11” alcătuit din fotbaliștii alături de care Messi a jucat în carieră

Veți regăsi pe lista nominalizărilor oameni care au excelat în domeniul lor, care printr-un gol, pasă, procedeu, salt sau pur și simplu, prin întreaga activitate v-au adus satisfacție…v-au făcut să uitați de virus, greutăți, probleme…După 27 decembrie, facem clasamentul și oferim premiile.” scrie Prosport.

CITESTE SI Edi Iordanescu, noul antrenor al lui CFR, dupa plecarea lui Petrescu! Va sta pe banca abia in 2021

Fanii CFR-ului au votat masiv la inceput pentru Cristi Manea, care a beneficiat de sustinerea sotiei sale, vloggerita Irina Deaconescu. Ea si-a indemnat urmatorii sa-l voteze pe fundasul CFR-ului. Irina are peste 600 000 de subscriberi doar pe Youtube.

Fanii FCSB-ului s-au mobilizat vazand ca Manea are cateva mii de voturi bune in fata lui Dennis Man si au inceput sa voteze masiv pe retelele sociale, astfel ca acum, Dennis Man are peste 12 mii de voturi, iar Cristi Manea peste 9 mii.

Poti vota si tu aici fotbalistul anului in Romania.

Scris de Ultima Faza

Cum arată cel mai bun prim “11” alcătuit din fotbaliștii alături de care Messi a jucat în carieră

“Comparația cu Messi mi-a distrus cariera!”. Dezvăluirea uluitoare a fostului star de la Barcelona