in

Imaginea lui Messi care valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte!

Sursa foto: Getty Images

Lionel Messi s-a intors plin de adrenalina pe teren, dupa pauza fortata de izolare. Un gol si doua pase decisive in meciul in care Barcelona a zdrobit, in deplasare, Mallorca, scor 4-0, in La Liga.

Dar argentinianul este mult mai mult decat geniul din teren. Clubul blaugrana a postat o fotografie care a devenit virala pe retelele de socializare – instantaneul arata forta de decizie pe care Messi o are la Barcelona cu staff-ul tehnic, nu doar cu grupul de jucatori!

Imaginea a fost suprinsa in timpul pauzei de hidratare a meciului de la Mallorca. Intr-un fel, FC Barcelona arata in aceasta fotografie cat de subred este scaunul antrenorului Quique Setien!

Sursa foto: FC Barcelona

In fotografie, este surprins momentul in care argentinianul intinde bratul pe care sta banderola de capitan, pentru a face o serie de observatii. In acel moment, jucatorii Griezmann, Araujo, Pique, Ter Stegen, Jordi Alba, Braithwaite, Busquets, De Jong si antrenorii Quique Setien si Eder Sarabia asculta instructiunile sud-americanului! Arturo Vidal, cel care a deschis scorul la Mallorca dupa doar 65 de secunde, este singurul jucator care priveste in pamant.  

O imagine iconica: un Messi atat de mare si o Barcelona atat de mica pe langa piticul sau genial!

Scris de Ultima Faza

Hagi, alaturi de Baggio, Pirlo si Guardiola intr-un Top 10 de vis!

Trebuie să pierzi pentru a aprecia victoria!