in

I-a luat mingea cu forta lui Hagi! Iordanescu nu l-a lasat sa bata penalty!

A fost transferat de Steaua de la Sportul Studentesc doar pentru a juca Supercupa Europei… dar a ramas trei ani in Ghencea! Bineinteles, este vorba despre Gheorghe Hagi, cel care a devenit cel mai bun fotbalist din Divizia A, dupa apusul lui Ilie Balaci.

Antrenorul Anghel Iordanescu l-a dorit cu orice pret in rosu si albastru pe Hagi. In acelasi timp, toti “studentii” erau convinsi ca Hagi va reveni in Regie, dupa ce ii adusese Stelei trofeul de la Monte Carlo, prin golul marcat in poarta lui Dinamo Kiev. Asteptarea nu s-a oprit niciodata…

Hagi a ramas in Ghencea si, bineinteles, a dat peste Sportul Studentesc, in Divizia A. Fii atent ce tare e faza asta!

13 aprilie 1988, Divizia A: Steaua – Sportul Studentesc 3-0

Goluri: Hagi ’73, Gica Popescu ’79, Bumbescu ‘89

Sursa foto: Arhiva Personala Gheorghe Hagi

La acel meci, Hagi a avut probleme cu Iordanescu. Prin decizia luata, “Generalul” a fost gata-gata sa-si dea foc la valiza! Uite ce s-a intamplat, la scorul de 0-0:

“In minutul 33, stelistii primesc o lovitura de pedeapsa, iar portarul Cristian este eliminat. Hagi isi fixeaza balonul la punctul cu var, dar, stupoare! Un strigat venit din partea antrenorului Anghel Iordanescu da totul peste cap. Temandu-se de posibilele emotii ale fostului student Hagi, banca tehnica a Stelei il desemneaza in ceasul al 12-lea pe Iovan ca executant. Capitanul de la Sevilla rateaza lovitura, dar este salvat de evolutia lui Hagi”cronica in ziarul “Sportul”

In loc de concluzie, mai bine vezi ce a declarat Anghel Iordanescu in urma cu putin timp:

”Este un jucator de geniu. Chiar daca nu mai joaca, nu pot vorbi la trecut despre Hagi. El mi-a schimbat destinul!”.

Scris de Ultima Faza

Top 10 cele mai vizualizate goluri de pe Youtube

Poze cu echipa de fete din SUA înainte să câștige Cupa Mondială