in

Fostul căpitan al FCSB-ului: “El face tot jocul echipei!”

Sorin Paraschiv (39 de ani), fostul căpitan de la FCSB, a lăudat mai mulți fotbaliști din echipa roș-albastră, spunând că Florin Tănase (25) „face tot jocul”.

EXCLUSIV | Sorin Paraschiv, noul manager general al unui club din Liga 2.**  "Mă voi ocupa de relația dintre jucători și conducere și de toate  transferurile" - Liga 2

„Dennis Man este un jucător care poate ajunge la un nivel foarte mare. Îl văd într-un campionat mai ușor, precum cel al Belgiei, la o echipă puternică precum Anderlecht sau Brugge, de la care să plece la o echipă foarte mare. A crescut mult, la fel și Florinel Coman, cred că individual sunt cei mai buni jucători din campionat, pe departe.

CITEȘTE ȘI: Il mai stii pe Thereau? Ce l-a socat la Becali, intoarcerea in Romania si cele mai frumoase amintiri

FCSB mai are jucători buni. Florin Tănase este foarte important pentru ei, le face tot jocul. Chiar dacă multora nu le place, mie îmi place foarte mult. Apoi mai e Olaru, și cu el pot face profit. Eu cred că peste câțiva ani, dacă acești jucători vor rămâne și vor juca împreună, vor putea face o echipă care să se lupte în Europa cu echipe titrate”, a declarat Paraschiv la PRO X.

CITEȘTE ȘI: Îl mai știi pe Dayro Moreno? Unde a ajuns să joace fostul jucător de la FCSB

Scris de Ultima Faza

STUDIU | 33 la sută dintre jucătorii de FIFA recunosc că un meci pierdut le strică ziua

VIDEO / Super Dan in atac! Golurile marcate de Petrescu la Chelsea