in

Fenomenul Neymar. L-a depasit pe Ronaldo si mai are 13 goluri pana la recordul lui Pele!

Sursa foto: Reuters

Brazilia s-a impus cu scorul de 4-2 in meciul cu Peru, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Omul-meciului: Neymar – autorul unui hat-trick! Cu aceste goluri, starul brazilian l-a depasit pe Ronaldo in topul celor mai mari golgheteri ai nationalei “Auriverde”.

Neymar a ajuns la cota 64, cu doua goluri mai mult decat “El Fenomeno”. Dupa golurile marcate in Peru, vedeta de la PSG s-a bucurat imitandu-l pe Ronaldo: a alergat cu bratele deschise si a ridicat degetele aratatoare spre cer. De asemenea, a creat numarul 9 cu palmele si si-a aratat dintii, aluzie la marca inregistrata Ronaldo “Dintosul”.    

Sursa foto: Reuters

Ronaldo a marcat 62 de goluri in 98 de jocuri pentru Brazilia. Cariera s-a la selecao a durat 17 ani, perioada in care a castigat doua Cupe Mondiale, doua Copa America si o Cupa Confederatiilor.

“I-am adus un omagiu lui Ronaldo. Este un idol pentru toti brazilienii, mai ales pentru mine”Neymar

In fata lui Neymar a mai ramas doar Pele. Mai are nevoie de 13 goluri pentru a ajunge la nivelul celui mai mare fotbalist Brazilian si, poate, din istoria fotbalului.

Sursa foto: Twitter Pele

TOP 10 – Golgheterii nationalei Braziliei

77 – Pele

64 – Neymar

62 – Ronaldo

55 – Romario

48 – Zico

39 – Bebeto

35 – Rivaldo

33 – Jairzinho

33 – Ronaldinho

32 – Ademir Menesez

32 – Tostao

Scris de Ultima Faza

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv la testul de COVID. A părăsit cantonamentul Portugaliei

Gestul superb al lui Robinho! Unde a ajuns să joace și câți bani primește după ce la City câștiga 160 mii de lire săptămânal