in

EXCLUSIV| Romanul dorit de Maradona la echipa sa “Fostul meu coleg i-a vorbit despre mine si ma voia acolo”

Astazi, Claudiu Keseru are meci in Europa League, la Londra, contra lui Tottenham. Am vorbit cu el sa-i uram bafta la meci si am discutat putin despre tragedia de ieri, cand toata lumea fotbalului a fost socata sa auda ca inima marelui Diego Armando Maradona a incetat sa mai bata.

CITESTE SI VIDEO / Mircea Lucescu si marele sau regret – Maradona!

Claudiu Keseru a povestit in exclusivitate pentru Ultima Faza ca acum doua saptamani, fostul sau coleg, portarul Jorge Broun, cunoscut ca Fatu Broun i-a dat un mesaj.

“Mi-a scris un fost coleg, acum două săptămâni, care joacă la echipa unde antrena Maradona, Gimnasia la Plata, că mă vrea acolo. El i-a vorbit despre mine lui Diego. Nu mă așteptam, dar i-am spus că dacă nu era contextul actual, chiar luam în serios posibilitatea asta. Dar așa, chiar nu era posibil.

Să lucrez cu Diego Armando Maradona…Chiar știind că e imposibil de realizat, faptul că exista posibilitatea ca Maradona să-mi fie antrenor, să-l am în fața mea zi de zi…de nedescris. Alții ar da averi pt a-l putea vedea o dată în viață.” ne-a spus Claudiu.

CITESTE SI INTERVIU EXCLUSIV / Lucescu: “A fost un geniu! Doar Maradona putea inventa explicatia – Mana lui Dumnezeu!”

“Știam că-și trăiește viața. Și nu credeam că o duce mult. Dar sincer, nu ma așteptam acum. Era ca George Best. Le făcea cu toate. Odihnește-te în pace, Diego!”, a mai adaugat Keseru.

Fatu este un portar argentinian de 34 de ani care a fost coleg cu Claudiu Keseru intre 2017 si 2019 la Ludogorets. Iar daca situatia mondiala cauzata de pandemie nu ar fi existat, iar Maradona nu ne-ar fi parasit, un roman putea fi antrenat de una dintre cele mai mari legende pe care ni le-a oferit fotbalul. Diego Armando Maradona.

CITESTE SI Hagi: “Nu exista altul ca el! Maradona era bestial!”Povestea intalnirii dintre Hagi si Maradona

Scris de Ultima Faza

TOP 15 – Cele mai mari victorii obtinute de cluburile din Romania pe teren propriu in cupele europene

LIVE VIDEO| Mii de argentinienii isi iau adio de la Maradona la Casa Rosada