in

Durul durilor recunoaste: “Messi poate fi oprit doar in vise sau pe PlayStation!”

Lionel Messi alearga dupa cel de-al cincilea trofeu Champions League, pentru a ajunge la acelasi nivel cu marele sau rival, Cristiano Ronaldo. Mai e mult pana departe, iar Barcelona urmeaza sa joace returul cu Napoli, din optimile de finala.

Dupa 0-0 in Italia, viitoarea partida de pe “Camp Nou” a fost analizata de Gennaro Gattuso, antrenorul lui Napoli. Fostul mijlocas defensiv de la AC Milan stie ca anihilarea lui Messi ar insemna o sansa in plus la calificare pentru echipa sa. Totul e posibil… pana la proba contrarie!

“Messi poate fi oprit doar in vise sau pe PlayStation-ul fiului meu, in timp ce joaca in Napoli contra Barcelona. Am incercat de multe ori sa-l marchez, cand jucam pentru AC Milan si aveam 10-15 kilograme in minus fata de prezent. Nu stiu cum altfel il putem opri”Gennaro Gattuso, pentru Sport.es.

Referindu-se la meciul de pe “Camp Nou”, fostul fotbalist de la AC Milan, recunoscut ca un jucator dur si energic, a spus ca Barcelona se va baza pe calitate, Messi fiind deasupra tuturor. Cu toate acestea, Napoli are o mare sansa: “Trebuie sa jucam cu mintea limpede, fara sa ne gandim ca suntem obligati sa marcam”.

Scris de Ultima Faza

VIDEO | Nu prea e obisnuit cu trofeele! Aubameyang a scapat cupa cand se pregatea de sarbatoare!

Zlatan a castigat Serie A… post-Covid!