in

Cu cine jucăm în Europa League! Adversara FCSB-ului valorează cât Man și Coman

FCSB și FC Botoșani au avut parte de trageri bune pentru turul 2 din Europa League. Dacă FCSB se baza pe statutul de cap de serie și coeficientul încă bun, moldovenii au avut noroc și au scăpat de adversari tari.

FCSB va juca în Serbia, cu FK Backa Topola, în timp ce FC Botoșani va juca acasă cu KF Shkendija, din Macedonia. Meciurile se vor juca pe 17 septembrie într-o singură manșă.

CITEȘTE ȘI Istoria lui Messi la Barcelona in 18 imagini nemuritoare!

FK Backa Topola a terminat sezonul trecut în Serbia pe locul 4. Este la prima participre în Europa. Lotul sârbilor este cotat la 10,68 milioane de euro pe Transfermarkt, adică la fel cât Dennis Man și Florinel Coman. Lotul FCSB-ului este evaluat la 29,05 milioane de euro. Cei mai valoroți fotbaliști ai sârbilor sunt atacanții Nenad Lukic și Vladimir Siladji, ambii cotați la câte 1.5 milioane de euro.
Sârbii au trecut în primul tur de Petrocub din Moldova cu 2-0. Stadionul pe care joacă Backa Topola are doar 5000 de locuri.
În actualul sezon, după 6 etape, Backa este pe locul 10 cu 8 puncte.

CITEȘTE ȘI Golul lui Keșeru cu TSKA Moscova, votat cel mai frumos din Europa League sezonul 2019/2020

De cealaltă parte, și Botoșani are parte de un adversar facil. Shkendija este evaluată la 5,3 milioane de euro, iar cel mai bine cotat jucător este mijlocașul stânga Ljupco Dorievn – 600.000 de euro.
Sezonul trecut, Shkendija a terminat pe locul 3, dar campionatul a fost întrerupt după 23 de meciuri. În noul sezon, după 3 etape, macedonenii ocupă locul 3 cu 7 puncte. În primul tur, Shkendija a trecut de formația din Azerbaijan, Sumqayit cu 2-0.

Ultima reprezentantă a României, CFR Cluj își află mâine adversara din turul 3, acolo unde vor juca după eliminarea din Liga Campionilor.

Scris de Ultima Faza

Leo Messi nu s-a prezentat cu echipa la testele COVID și ar fi informat clubul ca nu mai e jucătorul Barcelonei

Ultimele patru titluri castigate de Real Madrid au lasat-o pe Barcelona fara Ronaldinho, Guardiola, Neymar si Messi!