in

Cristiano ratează întâlnirea cu Messi din Ligă! Ronaldo a fost din nou testat pozitiv!

Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv pentru a doua oară și va lipsi în meciul de Liga Campionilor, cotnra rivalului său, Leo Messi, conform Deportes Cuatro.

Protocolul UEFA spune că un jucător trebuie să fie negativ cu 9 zile înainte de meci, astfel că Ronaldo va rata meciul cu Barcelona. Protocolul din Italia nu este atât de strict precum cel impus de UEFA, iar în cazul în care Ronaldo va mai fi testat și va ieși negativ, va putea juca în weekend contra lui Hellas Verona în etapa a 5-a din Serie A.

Din păcate, duelul mult așteptat de întreaga lume, dintre Messi și Ronaldo nu va mai avea loc și trebuie să așteptăm până la retur! Portughezul a fost pozitiv prima dată la echipa națională, înainte de meciul cu Suedia. Cu 9 zile înainte de meci, Ronaldo e încă infectat cu coronavirus.

Juventus spera să-l poată folosi în cel de-al doilea meci din Ligă, cu Juventus. Bianconerii au învins în prima etapă la Kiev cu 2-0.

Ronaldo e însă asimptomatic, se simte bine și nu pierde vremea acasă. Așa cum îl știi, portughezul rupe abodemenele acasă și pare mai în formă decât oricând.

“Succesul în viață nu e măsurat în ceea ce acumulezi, ci în obstacolele pe care le depășești”, a scris Ronaldo pe contul său de Twitter.

Scris de Ultima Faza

Luis Suarez, interzis in Europa!

Lista cu serialele preferate ale Cătălinei Ponor! “Am epuizat serialele, le-am văzut pe toate”