in

Clipul emoționant în care MINGEA își ia adio de la geniul Maradona: “Mulțumesc că te-ai jucat cu mine”. Finalul, absolut răvășitor

Diego Armando Maradona s-a stins din viață pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, și a lăsat în urmă o întreagă lume a fotbalului îndurerată.

Au trecut mai bine de două săptămâni de la dispariția tragică a legendarului jucător argentinian, dar omagiile continuă să apară.

Ultimul gest superb în cinstea lui “El Pibe de Oro” a fost realizat de publicația argentiniană Tyc Sports. Jurnaliștii sud-americani au pregătit un clip de 112 secunde, în care MINGEA își ia adio de la magicianul ei.

CITESTE SI: “Coman, Moruțan, Man, înmulțiți cu 100, nu ajung la valoarea lui!”. Noul star de la FCSB, comparat cu “Regele”: “De la Gică Hagi n-am mai văzut așa talent!”

Ziua care putea schimba la 180 de grade istoria El Clasico! Sergio Ramos, propus la Barcelona: “Mi-aș fi dorit să-l aduc!”

Clipul în care MINGEA își ia adio de la Maradona: “Mulțumesc că te-ai jucat cu mine”

Filmulețul, intitulat “Un ultim adio”, prezintă drumul urmat de Maradona în carieră, din perspectiva mingii.

Aceasta, ca și Diego, merge cu autobuzul prin Fiorito, unde argentinianul și-a petrecut copilăria, apoi ia trenul spre Buenos Aires, pentru ca mai târziu să ajungă la stadionul Bocăi Juniors, la Napoli și pe arena Azteca, din Ciudad de Mexico.

CITESTE SI Rasturnare de situatie in scandalul de rasism de la Istanbul! UEFA o ancheteaza si pe Basaksehir

Bineînțeles, din clipul argentinienilor nu putea lipsa nici momentul în care Diego ridică deasupra capului Cupa Mondială.

Clipul se încheie cu o imagine lacrimogenă, în care MINGEA revine acasă, pe străzile pe care Maradona a făcut primii pași cu EA la picior.

“Mulțumesc că te-ai jucat cu mine. Semnat, Mingea”, este mesajul emoționant din finalul clipului.

CITESTE SI: Pierre Webo a rupt tăcerea, după scandalul de rasism de la Paris! Ce a spus secundul lui Bașakșehir despre Sebastian Colțescu

Gigi Becali, pregătit pentru perioada de transferuri din iarnă! FCSB se luptă cu CFR și Craiova pentru jucătorul care face furori în Liga 1: “Aleargă până se stinge nocturna!”

Scris de Ultima Faza

“Coman, Moruțan, Man, înmulțiți cu 100, nu ajung la valoarea lui!”. Noul star de la FCSB, comparat cu “Regele”: “De la Gică Hagi n-am mai văzut așa talent!”

Cum arată “transferul de Oscar” al lui Messi, în viziunea unui fost coleg: “Ar merge cu elicopterul la antrenamente pentru că fanii l-ar mânca! Ar fi ca într-un film!”