in

Cea mai sinceră dezvăluire a unui fost jucător de la FCSB: “Tătărușanu rupea sala în două, iar eu mă jucam cărți în vestiar”

Alexandru Iacob, în prezent la CS Mioveni, a povestit cum a trăit perioada petrecută la FCSB. Fundașul de 31 de ani a fost cumpărat de “roș-albaștri” în 2007, de la Corvinul Hunedoara.

Schimbarea bruscă a mediului în care trăia l-a influențat destul de mult. Într-un interviu oferit pentru gsp.ro, Iacob a mărturisit că se simțea lipsit de motivație și că și-ar fi dorit să aibă alături un om care să-l susțină și să-i ofere sfaturi în acele momente.

Iacob avea numai 18 ani când a ajuns la FCSB și, în ciuda faptului că avea exemple pozitive în jur, precum Mirel Rădoi și Ciprian Tătărușanu, a ales să se limiteze la antrenamente, fără să se pregătească în plus.

CITESTE SI: Paralela 2020 vs 2019. 13 puncte in plus pentru FCSB. Campioana Romaniei, pe minus! Nu Dinamo este marea perdanta!

Iacob: “Tătărușanu rupea sala în două, iar eu mă jucam cărți în vestiar”

Iacob chiar a oferit un exemplu concret despre lipsa lui de motivație, care l-a făcut să prindă numai 3 apariții la prima echipă a FCSB-ului:

“Am crezut că e suficient talentul pe care-l aveam la momentul acela (…) Să îți dau exemplul lui Tătărușanu. Era rezervă la FCSB, nu juca, dar rupea sala în două. Iar eu, în loc să lucrez cu el, stăteam și mă jucam cărți în vestiar. Ziceam că e suficient. Făceam asta înainte de antrenament, în loc să îmi văd de treaba mea, alegeam altceva, să mă eschivez. Aceste lucruri s-au văzut în timp.

De obicei jucam cărți doar cu un jucător, nu pot să îi dau numele, dar e important. El îmi zicea «Ce faci mă la sală, cu ce te ajută?» Eu, fiind naiv, ziceam «da, hai că stau aici, cu tine». FCSB îți dă totul pe tavă, dar dacă tu nu vrei, nu te ajuți, ei mai mult de atât nu pot să facă”, a povestit Alexandru Iacob, pentru gsp.ro.

Iacob s-a despărțit de FCSB în 2011, după ce a mai fost împrumutat la Gloria Buzău și Victoria Brănești.

De-a lungul carierei, fundașul a mai jucat la Oțelul Galați, Viitorul Constanța, Delta Tulcea, Rapid (de două ori), Ethnikos Achna, Pafos (ambele în Cipru) și Luceafărul Oradea.

CITESTE SI: CFR Cluj i-a găsit înlocuitorul ideal lui Dan Petrescu! Antrenorul, tentat să accepte oferta campioanei

FABULOS! Ovidiu Hațegan va bifa un record impresionant în Champions League! Niciun arbitru n-a mai reușit așa ceva

Scris de Ultima Faza

Lampard a luat decizia finală! Primul jucător care pleacă de la Chelsea în iarnă

FCSB – Un “11” de aur din ultimul deceniu