in

Așa cevaaa! A fost făcută publică o conversație de pe WhatsApp-ul lui Ronaldo: “Da frate, îi distrugem când îi prindem!”. Mesajele incredibile

Cristiano Ronaldo este recunoscut pentru personalitatea lui de oțel și încrederea uriașă pe care o are în propriile forțe.

Starul portughez este un adevărat campion și se antrenează din greu, ca la prima tinerețe, deși a împlinit deja 35 de ani.

CR7 a avut succes la toate echipele la care a jucat, iar prestațiile sale fantastice au fost răsplătite, de-a lungul timpului, cu 5 Baloane de Aur.

Partrice Evra, de 5 ori campion al Angliei cu Manchester United, îl apreciază enorm pe Cristiano și n-a ezitat să demonstreze asta în public. În urmă cu ceva timp, fostul internațional francez a postat pe rețelele sociale un screenshot dintr-o conversație pe care a avut-o cu starul lui Juventus, pe WhatsApp.

CITEȘTI ȘI: Cu ce fotbalisti celebri vorbeste Mutu pe Whatsapp si momentul care nu-l lasa sa doarma! Dezvaluirile lui Mutu

Cristiano Ronaldo, demascat! Ce a vorbit cu Evra pe WhatsApp, înaintea unui meci din Champions League

Totul s-a petrecut înaintea returului dintre Juventus și Atletico Madrid, din optimile UEFA Champions League, în sezonul 2018/2019. Echipa italiană pierduse cu 2-0 în Spania și avea nevoie de o victorie cu 3-0 ca să întoarcă soarta calificării.

Zis și făcut! Cristiano s-a activat și a marcat un hattrick, eliminând formația lui Diego Simeone din Champions League.

Înaintea meciului de la Torino, Evra i-a transmis un mesaj de încurajare lui Ronaldo, iar răspunsul portughezului n-a întârziat să apară.

  • Evra: Frate, mă bazez pe tine în returul din Champions League! Niciodată nu m-am îndoit de tine! Oamenii mă omoară cu mesaje de fiecare dată când tu și Juventus pierdeți.
  • Ronaldo: Știu. Da frate, ne vom califica. Îi distrugem când îi prindem pe teren propriu!
  • Evra: Exact! Trăiască Ronaldo!
  • Ronaldo: Hahaha
  • Evra: Fratele meu! Asta da încredere de sine! Să ne rugăm pentru Atletico!

CITEȘTI ȘI: “Partea întunecată” a SUPER-MODELULUI Irina Shayk! Cum s-a pozat fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo în oglindă. Imagini interzise cardiacilor

Coman pleaca la vara de la FCSB! “Vorbim aici de 14-15 milioane de euro”

Scris de Ultima Faza

“Partea întunecată” a SUPER-MODELULUI Irina Shayk! Cum s-a pozat fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo în oglindă. Imagini interzise cardiacilor

Keseru si golul pe care nu-l va uita niciodata. A fost luat la palme de un coechipier!