in

Alibec, încântat de Rădoi “E cel mai bun antrenor cu care am lucrat la Națională!”

Denis Alibec a fost selecționat de Mirel Rădoi pentru dubla cu Irlanda de Nord și Austria. Atacantul Astrei spune că e foarte încântat să lucreze cu Rădoi și e cel mai bun antrenor cu care a colaborat la echipa națională.

Sunt foarte mandru ca sunt aici. Prima data cand am vorbit cu el (n.r. Mirel Radoi), mi-a spus sa ma pregatesc bine si sa dau totul pe teren pentru ca sunt in vizorul nationalei. 

CITEȘTE ȘI Hagi a marcat primul gol la Nationala impotriva Irlandei de Nord. Impuls pentru Ianis!

Nu ma intereseaza profilul fundasilor adversi, important este sa imi fac eu jocul, sa ne facem treaba si sa fim Romania de acum ceva timp, o echipa tehnica si cu multe talente. In Liga 1 e mult mai greu pentru mine, toti imi stiu stilul, toti stiu ce voi face si cred ca aici voi avea un atu. Conteaza mult pentru mine sa marchez la echipa nationala, ar putea sa ma ajute si pentru un transfer, daca va fi cazul. 

Sincer, n-am spus de niciun antrenor de la nationala ca imi place sau ca mi-a placut, dar cred ca el (n.r. Radoi) este cel mai bun de pana acum cu care am lucrat“, a declarat Denis Alibec, potrivit FRF. 

Scris de Ultima Faza

Hagi a marcat primul gol la Nationala impotriva Irlandei de Nord

“Cred că Mourinho acum urmarește Botosaniul. În ce limbă să îi spun că-l bat ca să înțeleagă?”