in

Sărbătoare în Ghencea! Ultrașii au facut show împreună cu fotbaliștii dupa promovarea Stelei, pe noul stadion

Steliștii au sărbătorit în sfârșit momentul mult așteptat. Promovarea în Liga a treia așteptată 3 ani. După ce doi ani au fost opriți de Rapid și Carmen, Steaua a revenit mai puternică în cel de-al treilea an în Liga a 4-a, cu Daniel Oprița pe bancă și cu mulți jucători noi.

Steaua a fost desemnată câștigătoarea Ligii a 4-a după ce adversarele nu au putut respecta protocolul impus de autorități din cauza pandemiei de coronavirus, dar roș-albaștrii aveau oricum un avans considerabil față de urmăritoarele sale.

În mini grupa de baraj, Steaua nu a avut probleme. În primul meci, cu Argeșul Mihăilești, Steaua a învins cu 8-1, iar în cel de-al doilea, trupa lui Oprița a trecut cu 6-0 de Bărăganul Ciulnița.

Steaua va debuta în Liga a treia pe 29 august, asta dacă sezonul nu va fi amânat în cazul unei înrăutățiri a situației de coronavirus.

Dupa meciul de la Modelu, fanii roș-albaștrilor, și-au dat întâlnire în Ghencea unde a ieșit un show de zile mari, pe noul stadion al Stelei.

foto Stadionul Steaua
foto Stadionul Steaua
foto Stadionul Steaua

Totuși, jucătorii Stelei au fost avertizați de fani.
„Nu vă culcați pe o ureche, trageți la fel de tare / Promovare sau teroare continua si-n sezoanele următoare” a fost mesajul de pe un banner al fanilor, care își doresc promovări succesive până la Liga 1, dupa ce au pierdut deja 3 ani în Liga a patra.

foto Roosters 2005

Scris de Ultima Faza

Steaua București a promovat fără emoții! Când va debuta în Liga a treia

„De ce sa fie salvată? Dinamo merită sa retrogradeze” O legendă a câinilor, declarații fără menajamente