in ,

Emotionant! Ce putere are fotbalul. Cu toate astea, e nimic fara respect! TOP cele mai frumoase momente din istorie

Fotbalul are mai multa putere decat ne putem imagina. De-a lungul timpului a cauzat chiar razboaie sau a impacat natiuni si popoare. Pentru noi, e cel mai frumos sport! Si o stii si tu foarte bine! De fapt, o simti de fiecare data cand te uiti la un meci de fotbal.

Nu ne plictisim niciodata si chiar daca ne enervam si ne intristam pe moment, totul se sterge cu buretele. Prieteni, veselie, fotbal si bere la cutie! Stii cum e!

Sunt jucatori, antrenori care au facut istorie, care au facut atat de multe pentru fotbal si merita respectul si toata aprecierea tuturor. Gesturile lor au facut milioane de oameni fericiti si chiar rivalii de moarte ii respecta. Ba mai mult, ii apreciaza!

Pe final, avem si cate meciuri interesantee din Serie A si pe care se merita sa pariezi. Bologna-Napoli 2 solist, Lazio-Milan – ambele inscriu. Mizam de asemenea pe o victorie a Interului la peste 2,5 goluri diferenta. La aceste meciuri si multe altele, GASESTI AICI SUPER COTE!!!!!

Scris de Mircea

Soc in Premier League! TOP 10 jucatori care au vandut cele mai multe tricouri! Surpriza de pe primul loc!

Nu o sa iti vina sa crezi! Cei mai mari fotbalisti din lume sunt pe lista! TOP 10 cele mai mari ratari din istoria fotbalului!