in

VIDEO | AliBACK, doua goluri si o pasa de gol contra fostei echipe

Daca dupa victoria Craiovei la CFR, fanii FCSB mai indrazneau sa se gandeasca la titlu, e clar ca dupa meciul de astazi, sansele mai sunt doar matematice, dar speranta a murit.

Desi a inceput senzational cu multe ocazii si doua goluri, FCSB a pierdut inexplicabil cu 3–2 la Giurgiu. Omul meciului a fost Denis Alibec care a marcat 2 goluri si a dat o pasa de gol.

La finalul meciului, atacantul a vorbit si despre perioada petrecuta la FCSB.

„Sincer, la 2-0, nu mă gândeam că mai revenim. Am arătat ca o familie, a fost important că am avut un impuls la pauză din pareta lui Mister şi am arătat că suntem o echipă mare şi am revenit de la 2-0. Ne-a certat puţin la pauză, aşa cum fac toţi antrenorii.

Încă n-am auzit nimic (n.r. despre o eventuală primă de la Ioan Niculae), să dea Dumnezeu, mai ales că am făcut o partidă mare. Cred că merităm şi noi un bonus financiar. Sincer, cred că a fost cea mai bună repriză a Stelei din acest campionat, chiar nu ştiam pe unde să mai alergăm. Însă am ştiut că vor cădea fizic şi s-a văzut lucrul acesta.

Suporterii Stelei m-au înjurat la ultimul meci. Au spus că am jucat acolo şi că am dat gol contra Stelei, dar când eram acolo mă aplaudau, mă iubeau, mă chemau lângă ei şi după să mă înjure… E lipsă de fair-play şi de omenie. Nu eu am vrut să plec de acolo. Nu am vrut eu, am fost dat afară.

Probabil că acesta este ultimul meu sezon la Astra, dacă voi fi lăsat să plec, cu siguranţă. Vreau să joc şi eu în cupele europene şi cred că încă mai am multe de spus în fotbal” 

a declarat Denis Alibec pentru Telekomsport.

Golurile lui Alibec si asisstul le poti vedea aici.

Scris de Ultima Faza

Era la pescuit! A fost legitimat si arestat! Care a fost motivul

Focu’ la ei! Alibec, cifre incredibile contra “ros-albastrilor”