in

„De ce sa fie salvată? Dinamo merită sa retrogradeze” O legendă a câinilor, declarații fără menajamente

Situația lui Dinamo este una critică. A ajuns în acest sezon să tremure cu gândul la coșmarul retrogradării și nu a putut termina campionatul pe teren din cauza cazurilor de jucători pozitivi cu Covid de la echipă.

S-au luat în calcul o mulțime de scenarii și până la urmă se pare că va fi adoptat sistemul cu 16 echipe din sezonul viitor, ceea ce ar însemna salvarea câinilor de la retrogradare. Întrebat ce părere are despre acest lucru, la Telekomsport, fosta glorie a lui Dinamo a avut un răspuns suprinzător de sincer și a dat de pământ cu fosta sa echipă.

„De ce sa fie salvată dacă a retrogradat pe teren? Eu nu înțeleg cum s-a întâmplat asta cu Covid, cu jucători bolnavi. Nu s-a întâmplat nicăieri în lume așa, dar la Dinamo, e al 3-lea an în această situație critică. Multe schimbări de antrenori jucători, care nu au nimic în comun cu Dinamo. Eu cred că e meritată această retrogradare dacă va fi, eu cred că Dinamo merită să retrogradeze și să reînceapă un nou campionat în Liga a doua. Nu știu la nivel de patron ce se va întâmpla, dar a fost un dezastru și termină în acest mod. Dezamăgitor pentru mine, Dinamo merită să meargă în Liga a doua. Dinamo pe teren nu a demonstrat că merită să fie în Liga 1, m-am săturat să văd asta, ăsta nu e Dinamo. E adevărat, cu jucători cu Covid, nu s-au antrenat, dar sunt foarte dezamăgit, merită să retrogradeze, își merită soarta! Sunt foarte realist și foarte sincer și-mi pare rău ca spun asta, dar ăsta e adevarul.” a spus Florin Răducioiu în direct la Telekomsport.

Florin Răducioiu a jucat la Dinamo între 1986 și 1990, timp în care a câștigat un campionat și două cupe ale României cu Dinamo. Fostul atacant a mai jucat o scurtă perioadă în Ștefan cel Mare, în sezonul 2000/2001.

Scris de Ultima Faza

Sărbătoare în Ghencea! Ultrașii au facut show împreună cu fotbaliștii dupa promovarea Stelei, pe noul stadion

E oficial! De sezonul viitor avem 16 echipe, Dinamo scapă de Liga 2, dar pot retrograda 4 echipe!